Sweeps
the natural wipe to go

Of je nu op reis, op een festival of onderweg bent, met Sweeps ga je goed voorbereid de deur uit. Heb je vette vingers na een heerlijke vette hap, ben je bang voor de –niet altijd even schone- toiletbrillen die je onderweg tegenkomt of kun je wel wat verfrissing gebruiken? Met Sweeps binnen handbereik is dat geen probleem.

Met maar liefst 9 verschillende doekjes mogen wij wel zeggen dat we voor alles een doekje hebben. En het fijne is dat Sweeps makkelijk mee te nemen is door de handzame verpakkingen. Hierdoor heb je Sweeps altijd binnen handbereik, of dat nu in je handtas, jaszak of in je dashboardkastje is.

VEOCEL
Biologisch afbreekbaar

En wist je dat Sweeps een milieuvriendelijke keuze is? Doordat Sweeps gemaakt is van VEOCELtm, een duurzame op FSC hout gebaseerde vezel, zijn de Sweeps doekjes biologisch afbreekbaar. En dat niet alleen! Dankzij VEOCELtm bevat Sweeps een unieke zuiverheid, zachtheid en absorberend vermogen.

Waar is Sweeps te koop?
Fysieke winkels en online

Sweeps is op dit moment te koop bij o.a. Etos, AH to Go, verschillende supermarkten, tankstations en convenience stores. Wil je liever online winkelen? Dat kan via Bol.com, AH.nl of Drogisterij.net.