FAQ

Waar kan ik Sweeps kopen?

Op dit moment is Sweeps in Nederland en België te koop bij o.a. Etos, AH to Go, verschillende supermarkten, tankstations en convenience stores. 

Wil je liever online winkelen? Ga dan naar Bol.com, AH.nl of Drogisterij.net.

Is het mogelijk om Sweeps via deze website te bestellen?

Nee, helaas is het niet mogelijk om Sweeps via deze website te bestellen. Graag verwijzen wij je door naar Bol.com of Drogisterij.net waar het gehele assortiment te koop is, of naar AH.nl, die ook een uitgebreide range aanbiedt.

Is Sweeps geschikt voor mijn gevoelige huid?

De doekjes van Sweeps die in contact komen met de huid zijn dermatologisch getest.  Speciaal voor de gevoelige huid van uw kind zijn daarnaast de Kids wipes parfumvrij.

Waar zijn de Sweeps doekjes van gemaakt?

De doekjes van Sweeps zijn gemaakt van VEOCELtm, een duurzame op FSC hout gebaseerde natuurlijke vezel. Daardoor zijn de Sweeps doekjes biologisch afbreekbaar en is het vochtig toiletpapier doorspoelbaar. Wil je meer weten over VEOCELtmNeem dan een kijkje op hun website.

Ik zou graag Sweeps willen verkopen in mijn winkel(s), kan dat?

Dat kan! Stuur je e-mail naar verkoop@sweeps.nl met je verzoek en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Waarom bestaat het assortiment van Sweeps uit zoveel verschillende doekjes en niet uit één multifunctioneel doekje?

Het assortiment van Sweeps is met grote zorg samengesteld. Ieder product heeft dan ook zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo bevat bijvoorbeeld Sweeps Hand wipes (voor handen) een compleet andere vloeistof dan Sweeps Screens & Glasses wipes (voor brillenglazen, telefoon en tablet). Voor de handen gebruiken we een verzorgende vloeistof die de handen reinigt maar niet uitdroogt, terwijl de vloeistof van Screens & Glasses  specifiek bedoeld is voor het reinigen van kleine glazen oppervlakken. Door voor ieder product een specifieke vloeistof en hoeveelheid vloeistof te gebruiken, zorgen wij voor optimaal resultaat per toepassing.